tiistaina, heinäkuuta 25, 2006

Kahville

Ou jee. Mä meen tänään mun vanhan työkaverin kanssa kahville töiden jälkeen. Mä tiedän, ettei nää oo treffit, mutta silti ihan huippua. Aion olla todella hehkeä ;). Laitoin jopa sellaiset kengät, joita se tyyppi on joskus sanonut seksikkäiksi... Ja M! Ne ei oo mitkään mustat muovisaappaat joita J. Roberts käytti Pretty Womanissa. Ettäs tiiät. Luulin, että mun hehkeä paita olis täällä töissä, mutta koska se ei ollutkaan, jouduin toki käymään äsken (TAAS!) kesken työpäivän kotona.. Vuoden työntekijä -palkinto on taas niin tulossa mulle ;)

Oon muuten kirjoittanut tätä blogia yli huimat sata kertaa :)

No joo. Ilmoitin nyt eilen sitten teekkarille ja parille muulle tyypille etten enää harrasta mitään seksisuhteita. Tästä lähtien aion vaan keskittyä mun elämän miehen löytämiseen.

Mua ärsyttää, ettei kaupassa oo vielä mitään syksyisiä vaatteita. Nyt on kumminkin jo ihan just elokuu ja mä tartteisin jonkun uuden söpön kauluspaidan töihin. Yks löytyi Stockalta, mutta se oli ihan väärän värinen. Höh.

Ai niin "Matin" ja "Mervin" kihlajaiskahvit juodaan torstaina. Ollaan tänään mun kaverin E:n kanssa odoteltu, kuka ilmoittaa tänään kesken työpäivän menneensä kihloihin/naimisiin, saaneensa vauvan, ostaneensa omakotitalon tai ottaneensa koiran. Vähän hiljasta on ollut tänään... Mutta päivähän ei oo edes vielä puolessa ;)

5 Comments:

At 2:35 ip., Anonymous Anonyymi said...

Ou mai, aikamoisia päätöksiä olet tehnyt :) Ja hyvähän se on tehdä niin kuin hyvältä tuntuu, oli se sitten miten päin vain. Onnea valitsemallasi tiellä, toivottavasti _se_oikea_ löytyy! :)

 
At 2:36 ip., Anonymous Anonyymi said...

Minkläaiset kengät? onko korkoa? pornokorkkarit on hot ;)

 
At 3:09 ip., Blogger PartyFlickan said...

Tänks tiipii! Ehkä se löytyykin jonain päivänä ;).

Mä oon niin pitkä, että käytän TODELLA harvoin korkkareita... Noissa kengissä on semmoinen matala korko :)

 
At 4:35 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hienoa että pyrit muuttamaan tilannettasi jos et ole siihen tyytyväinen :-)... Toivottavasti asiat etenevät haluamaasi suuntaan.

Mutta prkl. Kuinka pitkä on niin pitkä? Oon kuvitellut että sä oisit normaalin mittainen, nyt joudun päivittämään mun mielikuva-arkiston uusiks :-). Mulla on nimittäin joku sitkeä sisäinen mekanismi joka aina tuottaa mielikuvan siitä miltä blogien kirjoittajat oikeasti näyttää. Kaikkien niiden muutaman joiden blogia jaksan lukea.

 
At 7:09 ip., Blogger PartyFlickan said...

Eikö? :)

 

Lähetä kommentti

<< Home