tiistaina, elokuuta 01, 2006

Sekopäiset naiset

Me oltiin tänään kavereiden kanssa rentoutumassa työpäivän jälkeen. Mä join YHDEN siiderin ja aloin levottomasti flirttailla tarjoilijan kanssa, joka oli ihan törkeen kuuma ja kivakin vielä kaiken lisäksi. Mä todella tarvitsin siideriä, koska lähdin itkien pois töistä eikä tietenkään oo olemassa ketään ihmistä kenen kainaloon olisin voinut mennä lohduttautumaan joten käytin maailman vanhinta lääkettä. Yks siideri ja mun maailma oli jo huomattavasti valoisampi.

Me puhuttiin herutuksesta. Siis tiedättehän, siitä, että heruttaa huomioita. Naisten säälittävistä tekstiviesteistä ja siitä, miten monta viestiä voi lähettää vielä sen jälkeen kun mies on kirjoittanut lähettämänsä tekstiviestin loppuun "Hyvää yötä." ja sitä seuraavaan "Kauniita unia.". Ymmärtääkö miehet ollenkaan vihjeitä? Esim. jos mä kirjoitan, että "Oon vähän väsynyt...tiedät varmaan miksi..." ja mies vastaa "Peli meni hyvin. Hauskaa huomista päivää.". Eikö miehet tajua, että jos nainen lähettää tuollaisen viestin, se tahtoo, että sille vastataan esim: "Mullakin on pyörinyt viime yö mielessä" tai että "On vaikeaa nukahtaa ilman, että olet kainalossa."?

Elämä olis vaan niin paljon yksinkertaisempaa jos miehet ja naiset puhuis samaa kieltä. Ihmissuhteetkin olis paljon helpompia jos miehet todellakin ymmärtäisivät mitä naiset tahtoo ;).

Oon muuten ihan koukussa Lostiin. Missasin ekan seasonin telkkarista ja nyt oon tuijottanut sitä DVD:ltä kolme päivää ja sain äsken jaksot loppuun. Hitto se Sawyer on kuuma. Mua ei haittais olla sen kanssa jossain paratiisisaarella kaksistaan. Mut me oltais jossain kivassa hotellissa jossa huonepalvelu toimis ;)

Meillä oli äsken J:n kanssa varsin miellyttävä puhelinkeskustelu... Sen mielestä mulla on pornoääni. Pitäisköhän vaihtaa alaa? ;)

Hyvää yötä :)

12 Comments:

At 12:03 ap., Blogger Frida said...

Nyt mä oon taas up-to-date sun käänteistä :)
Hyvää yötä!

 
At 12:09 ap., Blogger PartyFlickan said...

Jee!
Huippua, että oot back.

:)

 
At 9:01 ap., Anonymous Anonyymi said...

Voisin kääntää tän myös toisinpäin :) Miksei naiset aina ymmärrä mitä mies tahtoo?:)

Ja osasyy ainakin tuohon kommunikaatiokuilun muodostumiseen on siinä kun naisten on aina pakko ilmaista tarpeena epäsuorasti vihjailemalla. Miksei sanoa selvästi mitä nyt on vailla :)

Toki on tilanteissa missä ei kannata laukoa ajatuksiaan suoraan pöytään, mutta joskus se kyllä auttaisi :)

Ja onhan aina olemassa mahdollisuus, että mies ei edes halua tai jaksa ymmärtää :)

 
At 9:06 ap., Blogger PartyFlickan said...

Hahaa. Mä käännän tilanteen taas toisin päin. Harvemminhan miehetkään ihan suoraan sanoaa oikeestaan yhtään mitään.

Toki Kallen torstaissa kuulee suhteellisen suoraa puhetta mutta ihmissuhteissa mun mielestä miehetkään ei ihan niin usein puhu suoraan kun ois tarvetta.. ;)

Muakin väsyttää.

 
At 9:22 ap., Anonymous Anonyymi said...

Jotkut ihmiset on enemmän suorapuheisia ku toiset ;)

Ja kuten sanoitkin niin tietyissä asioissa miehet on aika suorapuheisia, mutta kyllä me osataan muutenki olla suorapuheisia kuin vain sillon ku me halutaan sitä tiettyä asiaa ;)

Kyllä mä ainakin aika suoraan sen sanon jos mä oon jotain vailla oli se sitten töissä tai kotona ;)

Mut vaikka kaikki maailman ihmiset puhuis toisilleen suoraan ja rehellisesti, niin en mä usko että elämä ois yhtään sen helpompaa ;)

Ei oikein tahdo ajatus kulkea ku väsyttää niin pirusti ja muutenki perus vitutus päällä.. x)

 
At 9:23 ap., Anonymous Anonyymi said...

Niin ja lisättäköön vielä, että siideri tai pari aina kyl edes auttaa tuota suorapuheisuutta ;)
Mun kohdalla ehkä vähän liikaakin :D

 
At 9:25 ap., Blogger PartyFlickan said...

Siis siiderihän auttaa ihan kaikkeen ;)

 
At 11:10 ap., Anonymous Anonyymi said...

Helpottais kummasti elämää, jos osais puhua miestä. Täällä ainakin ääneen sanotut asiat ymmärretään täysin eri tavoin ja mieli muuttuu molemmilla nopeammin kuin mummo kerkeää sanoa kissa.

Pikakurssi suomi-mies-suomi olis erittäin kova sana.

 
At 11:43 ap., Anonymous Anonyymi said...

http://vitsi.nippu.net/miesnainen.html

 
At 10:13 ip., Anonymous Anonyymi said...

Miehet on putkiaivoja, naiset on kieroja. Miehet (yleensä) sanoo mitä ne ajattelee. Miehillä asiat puetaan faktoiksi. Naisilla taasen tunteet on hyvin tärkeät, he kokevat maailman tunteiden kautta. Niinpä kun nainen sanoo jotain, se sisältö ei ole se oleellinen asia, vaan tunteet, joita sanoma herättää. Lisäksi naisilla on paha tapa etsiä lauseista syvempiä merkityksiä kuin niissä onkaan. Omakohtainen kokemus, jossa puhuin niitä näitä ja tyttöystäväni kysyy viikon päästä, että mitä oikein tarkoisin kun sanoin asian X silloin viikko sitten.
Asia X oli jokin sivulauseen alisteisen osan loppuviite tms. Toisin sanoen täysin merkityksetön asia, vailla sen kummempaa tarkoitusta. Tarkoitti juuri sitä mitä sanat, vaikka yhteydestä irralleen otettuna oisivat tarkoittaneet. Ja hän yritti viikon verran löytää sille merkityksettömälle lausahdukselle jotain suurempaa sisältöä.

 
At 10:22 ip., Blogger PartyFlickan said...

Öö..mä en oo nyt ihan samaa mieltä. Mun mielestä naisille on ennen kaikkea tärkeää se sisältö koska vasta sen sisällön kautta tulee ne tuntee joita naiset tahtoo kokea. Pelkät sanat ei oikein herätä mitään tunteita..ainakaan mussa. Vasta sitten, kun sanoilla on joku tarkoitus ne alkavat merkitä jotain...

 
At 11:11 ap., Anonymous Anonyymi said...

Naiset ei oo kiinnostuneita ymmärtäväisistä pehmomiehistä?

 

Lähetä kommentti

<< Home