maanantaina, kesäkuuta 19, 2006

Unohtui sanoa...

Mä unohdin sanoa, että ostin tänään tarjouksesta (i know, todella keskiluokkaista kotiäiti-tyyliä) hammasharjojen 4-packin, eli tervetuloa vaan kaikki hehkeät pojat mun luo yökylään ;)

15 Comments:

At 9:11 ip., Anonymous Anonyymi said...

kyllä sitä on odotettu, että suomalaisen palvelun laatu paranee... ;p

kaikilla sinkuilla pitäis olla kotona sellanen perussetti toisen sukupuolen perusvälineistöä - silleen kun hienojen firmojen saunatiloissa on. Ois hammasharjat ja hajusteet yms. Oi sitä elon helppoutta.

 
At 9:23 ip., Blogger PartyFlickan said...

Mä oon niin samaa mieltä. Multa löytyy jopa partavaahtoa.. :D

Mutta toisaalta on kyllä aika seksikästä lainata miehen deodoranttia aamulla...voi tuoksutella koko päivän ja muistella kiihkeää yötä... Grrr ;)

 
At 10:04 ip., Anonymous Anonyymi said...

Joo. Kyllä päät kääntyy kun aamulla ruiskii kunnolla jotain neitokaisen kukkaistuoksua päällensä ;)

Mihin kannattaa mennä tänä juhannuksena?

 
At 10:09 ip., Blogger PartyFlickan said...

No joo, enpä tahtois haistaa miestä joka tuoksuis naisten Romancelle tai Guccin Envy Me:lle.. ;)

Ai juhannuksena? Kannattaa ehdottomasti jäädä stadiin, koska silloin hehkeät tytöt viettävät polttareita.

 
At 10:12 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hmm. Kyllä joku mökki taitaa viedä voiton. Kerran ollut juhannuksen keskustassa eikä ollut mitenkään erityisen hieno kokemus. Ihan kuollut kaupunki (joka toisaalta oli erikoista) hietsua ja seurasaarta lukuunottamatta.

Ja ei semmonen kovin myskinen tuoksu kovin hyvin naisellakaan toimisi...

 
At 10:17 ip., Blogger PartyFlickan said...

Know the feeling. Itsekin aion suunnistaa välittömästi polttareiden jälkeen iloiseen Itä-Suomeen ja saareen. :) Kyllä juhannuksena pitää päästä mökille, saunomaan ja naku-uimaan.

 
At 10:20 ip., Anonymous Anonyymi said...

Meneepä tää chattimiseks.

Mökin valinta vaan on vaikeeta. Kaikkialla on kyllä äijäporukoita ja ihq parisuhdemökkeilyitä, mutta vielä toistaiseksi eletään toivossa, että miss-abi-sinkkutyttö -kilpailun 10 finalistia pitäis mökkiä lämpösenä.

En tiedä mihin toi suunnitelma voisi kaatua. Kaipa missikisojen luvatussa maassa tommoinenkin kilpailu on järkätty.

Kotiin. Jee.

a

 
At 10:24 ip., Blogger PartyFlickan said...

Here's an idea:

Järjestäkää itse miss-abi-sinkkutyttö-kilpailu. Lehteen vaan ilmoitus ja takuuvarmasti jotkut epät..oops, epäilemättä hehkeät tsiksit saapuu paikalle ;)

 
At 11:05 ip., Anonymous Anonyymi said...

Luulen kanssa, että ne ei kyllä näkis ton plänin läpi. Yleensähän noita järkätään just joillain syrjäsillä mökeillä juhannuksen aikaan.

Mietittiin ohjelmaksi myös uintikilpailua konseptilla: kuka jaksaa uida kauimmas rannasta.

 
At 11:12 ip., Blogger PartyFlickan said...

Hahah... Mun entinen poikaystävä päätti uida meidän saaresta naapurisaareen. Siellä se sitten huitoi ja huusi, että se pitää tulla hakemaan koska se ei jaksa enää uida takaisin... LOL. Miehet.. ;)

Juuh, mä tiedän ainakin heti yhden mun bimbobarbie"kaverin" joka ilmoittautuisi teidän missikisoihin... Nyt vaan ilmoitukset kehiin. Juhannukseen ei oo enää montaa päivää..

 
At 11:17 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kun uimareissussa on joku määränpää niin siinä on vielä vähän järkeä. Jos vaan kaveriporukalla uidaan poispäin rannasta niin saadaan komeat tilastot.

Toisaalta ne tytöt joita kaivattais ei varmaan eksyis paikalle tollasen ilmottelun takia. Tai jos eksyis, ne ei ois niitä joita kaivattais. Ei oo helppoa ;)

 
At 11:23 ip., Blogger PartyFlickan said...

Niinpä. Ne miehet kenen mä tahtoisin mulle soittavan ei soita, ja ne kenelle oon antanut puhelinnumeron vaan säälistä / päästäkseni äkkiä tilanteesta pois, soittaa koko ajan. Miten kauan jollain menee tajuta että ei on ei..?

Muista ettei kumminkaan saa hukkua..

 
At 11:32 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kyllä se tuntuu yleensä toimivan että sanoo "ei". Jos taas sanoo vaikkapa "nyt on vähän kiireinen viikko" tai "soitan huomenna" (eikä soita), niin ei ihme ettei mene "ei" perille. ;)

 
At 8:55 ap., Blogger Vanilijasuklaa said...

Kaikkien sinkkujen, jotka jää stadiin juhannuksen, pitäis sopia tapaaminen :) Saataisiin sinkkujuhannus sinkkusulkapallon seuraksi.

 
At 12:36 ip., Blogger PartyFlickan said...

Loistava idea Vaniljasuklaa :)

Niinpä, mutta kyllä mä ihan oikeastikin olen sanonut EI...välillä vaan tulee sorruttua ja käytettyä kaikkia kuluneita fraaseja kuten "Ufot sieppasi mut ja olin pitkään poissa Suomesta." "Töissä on tosi kiire."
"Mun äiti tuli kylään." Ja kaikkea tollasta..

 

Lähetä kommentti

<< Home