lauantaina, heinäkuuta 01, 2006

Tämä on kuitenkin minun kaupunkini

Onpa kivaa olla taas Helsingissä.

Kaikki sekoilutkin jatkuu ihan entiseen malliin. Eilen kun tulin kotiin näin alkuyöstä ensin sellaista pyöräilijäpoikaa. Se kävi iltalenkillään mun luona juomassa vettä ja hengailemassa. Oli kyllä todella kivaa. Kivat ihmiset on ihania. Sitten joskus kolmen kieppeillä sellainen tamperelainen poliisi soitti ja ilmoitti olevansa stadissa. Mun aikomus oli vaan käydä pussailemassa sitä tossa alhaalla, mutta sitten se tuli kumminkin peittelemään mut tänne ylös. Ja voi hitto, se ei kyllä osaa oikein pussata. :(

Noiden kahden episodin välissä soitti Jimmy ja käski mun keksiä itselleni pornonimen. Candy ei kuulemma käy. Höh. Ideoita?

Oltiin just tyttöjen kanssa shoppailemassa. Mä ostin kesähameen jota voi käyttää töissä, valkoisen paidan, turkoosit helmet, turkoosin pannan, Gloria-lehden, ihqun avaimenperän, liljoja, valkoviiniä, kylpyvaahtoa, kosteusvoidetta ja 2 jogurttia.

Helsinki on niin ihan kesällä. Mulle tulee aina ihan huippu mieli kun oon täällä kesäisin. Ihmiset on ihania, puistoissa on kivaa ja jotenkin täällä on hyvä tunnelma. Vaikka mä haikailenkin NYCin ja Tukholman perään, niin tämä on kuitenkin minun kaupunkini :)

Nyt mä meen kylpyyn lukemaan Gloriaa ja juomaan jäähdytettyä valkoviiniä ja lähden sitten bileisiin ja baariin.

Pusspuss.