torstaina, elokuuta 17, 2006

The one before the one

Hmm,kattelin just laatusarjaa, Amorin apulaista. Siinä lanseerattiin uusi käsite: The one before the one. Siis tyttö on se oikea, kunnes se oikea oikea löytyy. Mä aloin miettiä, että mähän oon just tollainen. Kaikki suhteet on hyvin siihen saakka, kunnes sellainen oikea helmi löytyy. Miten tälläisesta statuksesta pääsee eroon?

Oonko mä koskaan kenellekään se oikea oikea?

6 Comments:

At 10:36 ip., Blogger Tea said...

Sama miete täällä.
T: tyttö jonka sama mies on jättänyt kahdesti toisen takia

 
At 10:53 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tää on varmaan yks maailman yleisimmistä lausahduksista, mutta Kaikille on jossain se oikea :)

Joillakin Sen oikean löytäminen vain kestää kauemmin ku toisilla :)

 
At 11:48 ip., Anonymous Anonyymi said...

No milläs siitä statuksesta eroon pääsisi. Ruoho on aina näennäisesti vihreämpää aidan toisella puolella. Vanha viidakon sananlasku kertoo kuitenkin, että "ei nainen vaihtamalla parane". Siinä lienee totuuden poikanen. Kannattaa siis viimeistään jossain vaiheessa tyytyä siihen ruohoon jota jo parhaillaan märehtii.

Noin muuten olen sitä mieltä että olet varmasti ihastuttava nainen ja moni mies varmasti haluaisi olla se oikea sinulle :-).

 
At 8:19 ap., Anonymous Anonyymi said...

Onhan se mahdollista, että joku tuntuu ihan oikeasti siltä oikealta, mutta entäs sitten kun siihen oikeaankin tottuu? Ja turtuu? Ja se yks toinen tyttö/poika oli _niiiiin_ kuuma... Vieläkö sitten se oikea on se oikea? Vaikkei juuri silloin (enää?) tunnu siltä?

Onko se oikea sittenkin myytti? Tekosyy sille, että voi elää just niinku haluaa? Hollywoodin luoma juonenkäänne? Miten voi kuvitella, että sen oikean a) löytää, b) tunnistaa c) saa itselleen?

Onko se oikea sittenkin vain päätöskysymys?

 
At 8:48 ap., Blogger PartyFlickan said...

Mä uskon, että voi hullaantua johonkin ihmiseen niin, että se tuntuu siltä oikealta, mutta tuntuu jotenkin hurjalta ajatella, että se sama tunne pysyisi koko loppuelämän. Varmaan sitten siinä vaiheessa vaaditaan luonteen lujuutta, päätöksiä ja kompromisseja että pysyy yhdessä. Oonpas mä romanttisella tuulella tänään ;)

 
At 10:14 ip., Anonymous Anonyymi said...

no oothan sä!

 

Lähetä kommentti

<< Home