maanantaina, elokuuta 21, 2006

Prinssi

Mä oon ollut ehkä vähän masentunut viime päivinä. Tai no okei, en ehkä masentunut, mutta elämä ei oo vaan tuntunut ihan omalta ja on ollut semmoinen tunne, ettei mua kiinnosta edes miehet. Mut nyt kiinnostaa. Mä sain kivan (ööö, siis ihan tosi pornon) tekstarin taas Prinssiltä keskellä päivää ja heti tuli parempi mieli. Sitten me juteltiin hetki puhelimessa äsken, ja nyt mulla on vielä parempi mieli ;). Se onnistuu jotenkin AINA yllättämään mut, mutta se on vaan huippua :)

Mun työpaikkaihastus tuli tänään takaisin lomalta ja se oli ihan sairaan kuuma. Ihan ruskettunut ja tosi lutuinen. Mä tietty menin ihan puihin enkä edes muistanut kysyä siltä miten sen loma meni. Oisko jossain semmosta koulutusta, missä opetettaisiin kuinka olla oma itsensä kuumien miesten seurassa?

Lauantaina baarissa oli aika tylsää. Kaiken lisäks mä olin ihan hirveessä känkkäränkkähumalassa ja olin tosi ilkeä J:lle. Hieman sitten hävetti sunnuntai-aamuna, mutta onneks sitä vaan nauratti :D. Tätä vauhtia mä kyllä seukkaan J:n kanssa kun me jotenkin kiehnätään joka ikinen päivä, mutta siltikään mua ei ahdista tai ärsytä. Mutta siltikin siitä puuttuu se jokin... Mun toinen työkaveri tuli tänään takaisin äitiyslomalta ja sillekin piti sitten selittää tätä HMOVK-kuviota. Ja mua alkoi itkettää kun tilitin sille. Pakko myöntää, että oon mä vähän surullinen siitä, ettei me ollaan enää missään väleissä.. Mutta eihän sille mitään voi. Musta ei tuu rumaa kääpiötä tekemälläkään ;).

Ai niin, perjantaina sattui hassu juttu. Mä olin kävelemässä kotiin ja katsoin, että kukas kuuma kesämies tulee Erottajalla yhdestä rappukäytävästä. Mä jopa hymyilin sille, ennen kuin tajusin, että se oli Henry Saari. Mun oli pakko mennä Urban A:han äkkiä sisään, ettei se ois vaan luullut, että yritän pokata sitä tai jotain. Tartteis varmaan ostaa silmälasit, ettei tollasia tapaturmia pääse käymään enää ikinä. Huhhuh.

Heh, tuli tosta otsikosta mieleen mitä kaikkea mä oon käyttänyt miesten koodiniminä: Prinssi, J, Teekkari, HMOVK, Rokkari-Örsö, Eminem, Pitkä Kuuma Mikko, TJ, kuopiolainen kaupparatsu, Poliisi, mealticket... :)

3 Comments:

At 10:00 ip., Blogger Frida said...

Auts! Toi HS-tilanne oli tosi paha. :P

 
At 8:05 ap., Anonymous Anonyymi said...

Noita outoja nimiä (miehiä) tulla tupsahtaa ilman mitään alustusta sun blogiisi. VÄhemmästäkin menee sekaisin. Toki jos ne tulee samalla tavalla sun elämääsi, ei ihme, että susta välillä tuntuu, et oot hieman sekaisin :)


 
At 8:50 ap., Blogger PartyFlickan said...

Hmm... Melkein kaikki on kyllä vanhoja tuttuja, jotka osoittaa aina silloin tällöin elonmerkkejä ;)

 

Lähetä kommentti

<< Home