maanantaina, maaliskuuta 19, 2007

Kiukku!!!

Mua ärsyttää taas ihan superisti. Vaikka tää on kommenttiystävällinen blogi, mua silti nappaa noi kaiken maailman nimettömät avautujat! Tässä tulee uusin mun päivää sulostuttanut avautuja:

"anteeksi nyt vain... Tähän mennesssä oot kuulostanu ihan vaan menevältä parikymppiseltä mimmiltä... Mut tota juttua kun luin, niin mitä helkkaria? mis ihmeen "menomestois" tää mimmi käy? sling in? vltava? teatteri?? mun vanhemman käy juhlimas noissa mestoissa? mut noista sun muista jutuista huomaa et ikää ei voi olla oli 23, kun sulla on sen verran naiivit ajatukset pääs. huhhhh! "

Mä en vaan yksinkertaisesti tajua, miksi ihmiset on noin tuskastuttavan putkinäköisiä. Mä en tajua, miksi mun pitäisi käydä tsiljoonatta vuotta peräkkäin jossain Seduloissa missä roikkuu pappa betalar-jengiä pikeepaidan kaulukset trendikkäästi pystyssä. Vltava on tosi kiva alkuillan paikka, voi juoruilla kavereiden kanssa rauhassa uusimmista mieskuvioista. Ja selkeestikään sä et oo IKINÄ käynyt Slinkussa jos miellät sen "menomestaksi", ja jos sun vanhemmat käy siellä, niin ne taitaa olla kuitenkin porukan vanhimmat. Ja teatteri, haloo! Mikäs sen parempi paikka hieman alle 30-vuotiaiden hyvin tienaavien iskemiseen?

Kivaa, että sulla on mielipiteitä, mutta pura tota teiniangstia jonkun muun blogissa!!

Ja joo... on tää edelleenkin kommenttiystävällinen blogi ;).

15 Comments:

At 9:33 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tässä yks ikäloppu kakskytjotain, joka kiepsahtaa mielellään esim. Vltavaan ennen kopsuttelua slinkkuun tai Teatteriin (toki jos ei kotisohvalla oo joku neulomisjuttu kesken). Saatanan taulapäät! (jätä ne arvoonsa ;))

 
At 11:35 ip., Blogger Jenni said...

Pakko kantaa korteni kekoon, sillä Kommentoija tuli samalla loukanneeksi mun tunteita puhumalla ikävään sävyyn mun toisesta kodista, Teatterista.

Kommentoija ei selkeästikään tiedä mistä puhuu. Teatterissa käyvät kaikki, jotka tajuavat mistään mitään, partyflickan ja g mukaan lukien!

Kommentoija voi hukkua tuoppiinsa Onnelan rokkibaarissa. :P

 
At 1:23 ap., Anonymous Anonyymi said...

Kolme seksikästä neitoa kiukkua puhkuen... UUH, seksikästä!:)
Käviskö 4some lauantaina pilkun jälkeen?:D

 
At 8:30 ap., Anonymous Anonyymi said...

Mulla on niitä muita käsiharrasteita siihen aikaan.

 
At 10:16 ap., Blogger PartyFlickan said...

:) (mä en taida osata muuta enää tehdä kuin hymyillä. ehkä se on toi aurinko kun saa jopa vanhan kiukkuisen ämmän hyvälle tuulelle...)

 
At 11:29 ap., Anonymous Anonyymi said...

Sanoo nainen, jonka "suhteellinen" elinikä on tällä hetkellä pissisluokkaa :p

 
At 4:54 ip., Anonymous Anonyymi said...

Oot tainnut PF joutua selkeen trollin uhriksi :D

 
At 5:46 ip., Anonymous Anonyymi said...

heips! Onneksi olen itse säästynyt tuollaisilta besservissereiltä ja kiukuttelijoilta omassa blogissani. Luettuani muutaman edellisen postauksen, tuli kumma ikävä pitkästä aikaa baareihin.. Pitäisikö hankkia joku lapsenvahdiksi!?

Löysin muuten tänne Misan kautta ja taidan eksyä uudestaankin joku kerta :)On mukava lukea sellaisen ihmisen blogia, joka on täysin erilaisessa elämän vaiheessa kuin itse!

 
At 7:01 ip., Blogger PartyFlickan said...

Musta tuntuu, että bloggaajan asema on vähän samanlainen kuin esim. jääkiekkotuomarin. Paskaa tulee niskaan kaikissa tapauksissa. Mun mielestä Suomessa säästetään varmasti tosi paljon mielenterveyspalveluiden kustannuksessa siinä, että keski-ikäiset miehet käyvät purkamassa tuntojaan jääkiekkotuomariin.. (tai ainakin näin se näyttää menevän pienissä kaupungeissa). Ehkä tää blogi on sitten samanlainen paikka, missä voi avautua nimettömänä ja pahimman purkauksen jälkeen tuntea itsensä taas pirteämmäksi ja paremmaksi ihmiseksi ;).

Laurelin: mä voin tulla lapsenvahdiksi, että pääset baariin :). Mulla on ihan hirvittävä vauva-/perhekuume. :). Puuttuu vaan se mies, kuka tahtoisi isäksi/aviomieheksi.. Mä luen muiden blogeja just sen takia, että on mielenkiintoista nähdä miten muiden elämäntilanteet eroaa omasta. Vähän kuin tirkistelisi lähiöalueella ikkunoista sisään ;).

 
At 12:17 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hyvä Krisse Salminen!

(kuvittelin että moisia naisia ei ole, mutta nyt se on todistettu!)

 
At 12:38 ip., Anonymous Anonyymi said...

"Ehkä tää blogi on sitten samanlainen paikka, missä voi avautua nimettömänä ja pahimman purkauksen jälkeen tuntea itsensä taas pirteämmäksi ja paremmaksi ihmiseksi ;)."

Tykkään tuosta itsepohdiskelusta. Olet tajunnut oman syysi blogisi pitämiseen.
Mietippäs näitä.
a) kannattaako muiden juttuja ottaa tosissaan b) mitä eroa on kommentoida/blokata nimittömänä tai nimimerkillä?(onko anonyymisuoja samanlainen)
c) miksi annat ihmisten kommentoida ja miksi yleensä vastaat vastenmielisiin kommentteihin?

On se kyllä ihme, kun pitää tehdä kärpäsestä härkänen. Vertailusi tuomariin on varsin huono, koska a) tuomari ei kuuntele muita b) tuomarille on annettu määräykset joita noudattaa c) tuomari osaa käyttää määräyksiä epäasiallisen käytöksen poistoon.

Jos joku kommentoija saa sinut kiukan partaalle, niin kysymys ei ole hänestä vaan omasta itsetunnostasi. Voit joko ryhtyä ärsytysleikkiin mukaan, tai kertoa omat näkemyksesi ja korjata muiden perustelemattomat kommentit.

Aikuistuhan hieman! Internetissä on muutenkin liikaa epäasiallista käytöstä.
Tosin tiedä sitten mikä on sinun blokisi moraalinen merkitys :D

 
At 9:31 ap., Blogger Takaisin Kallioon said...

Heh, mulle tuli myös heti mieleen, että kyllähän sitä voisi lapsenvahdiksi tulla. :) Helpotusta akuuttiin lapsikuumeeseen. :)

 
At 6:53 ip., Anonymous Anonyymi said...

Nih!:)

 
At 11:40 ip., Anonymous Anonyymi said...

No täälähän on ihmeellisiä kommentoijia :O Meno lievästi muuttunut sitten viimekäynnin..

Ei se sitä sano, vaikka Internetin ihmeellisessä maailmassa voi puhua ja avautua anonyymisti, että pitää tulla toisten blogeihin tuputtaan omaa elämäntyyliänsä. Jos jonkun asenne tai ajatukset ei kohtaa toisen ihmisen kans niin miksi vaivautua sitten lukemaan koko blogia ollenkaan?
Mihin tämä maailma on menossa... :O

Ja toisekseen mitä ihmeen väliä sillä on missä baareissa toinen kulkee? Eikös teidän pitäisi olla onnellisia, että em. tapaus ei käy samoissa mestoissa kun Te jos kerran teidän elämänarvot on niin erillaisia?
Minun näkemys on, että tänne on vain eksynyt jotain trolleja, jotka eivät ole oikeaa naista vielä nähneetkään saati saaneet!

I've spoked!

Ps. oli ikävä jo sun blogientryjä :)

 
At 2:33 ip., Blogger PartyFlickan said...

Moikka Jamo!

Aina yhtä herrasmies ;)

Aurinkoisia kevätpäiviä :)

 

Lähetä kommentti

<< Home